She doesn't mind

Denna dag har varit toppen bra! Vaknade upp där kring 12 snåret och kände att jag behövde göra en massa grejer i stan. Nämligen hitta någonting att ha på mig i morgonkväll, en ny jacka, lämna igen en film och detta gjorde jag inom loppet av två timmar + att jag gick med Nygge och tog en fika.
Därefter skyndade jag mig hem och fixade mig, hämtade upp Johanna och rullade förbi hästcentret för att fixa om nå skor och därefter bar det av till böle där de andra fina flickorna befann sig! Det blev en riktigt go taco till middag och till efterrätt den oslagbara marängsvissen. Sen blev det lite planering inför morgondagen. Kan knappt vänta!
Sen har jag varit hemma och sett på film med min kära mor, det var ett tag sen och det var riktigt mysigt och skönt faktiskt att ta det lugnt.
Och med denna bild säger jag godnatt!


Hey, I heard you were a wild one!

Ridningen gick hur bra som helst så nu är mitt humör på topp! Fixar med bilder på gamla datorn just nu och om ett tag ska jag dra till Sara. Annars så taggar jag till nyår. Det kommer bli GRYMT!!




jag lever

hahahah tjaaa! nu var det ett riktigt bra tag sen jag skrev någonting här! Lever iallafall livet nu när jag har lov. Nyår om två dagar och idag ska jag provrida en häst. Sjukt kul! Kan hur som helst inte skriva mer nu eftersom jag ska befinna mig i stallet om 20min. Hejdåååå

Dec. 20, 2011

Bloggningen är ju sämst. Verkligen sämst!
Dock är det så att jag väldigt sällan känner att jag vill blogga, det känns bara jobbigt.
Annars då? Jo min fot verkar inte bli nå bättre, snarare tvärtom. Är också väldigt skoltrött, knappt att jag orkar kliva upp på morgonen för att gå till skolan, sen att foten är som den är gör ju inte saken bättre!
Kan inte träna, jag kan inte gå långa sträckor så mitt humör blir sämre och sämre. Men skönt, på måndag har det gått 5 veckor efter operationen och är inte foten bra då så blir det att kolla upp den. Länktar seriöst för nu är jag less att ha ont hela tiden!


*

Nämen halloj! Det var ett tag sen jag skrev någonting här. Nästan två veckor. Shit vad händer egentligen? Jo det ska ni få veta. Plugg, träning, jobb och vänner och då får bloggen åka lite åt sidan.
Annars så har jag väldigt ont i min fot, så jag tar mig fram med hjälp av styltor.
Ikväll ska jag nog till Jennifer och vara med hon och Ellan. Då blir det mys + plugg.


Pressure

Har en riktigt dålig dag idag känner jag. Men så är det ibland.
Ska dock göra det bästa av saken och umgås med Elin och folket ikväll.
Imorgon ryker stygnen, sooft. Sen helg, ännu bättre!


RSS 2.0