Who says?

Denna helg har varit händelserik. Har lärt känna nytt och trevligt folk, jag har blivit slagen, vi har tagit hand om en bortsprungen hund, jag har pratat med en gullig typ, jag har ätit middag hos jennifer och hon har käkat hos mig, jag har blivit genomblöt av regn och jag har drömt en jobbig dröm.
Idag och imorgon ska jag tjäna pengar. Gode så nice!
Sen ska jag troligtvis köpa klänningen Fanny köpte till examen som var för liten. Då var dom kläderna klara! Ett problem mindre att tänka på.
Nu ska jag gå och byta om en dra ut i regnet. Ha det gött!


Broken

Har varit och solat ikväll med Elin. Det fick bli en 24 minutare och nu ser man ut som en prickig korv, minst sagt! Elin är typ röd som en tomat. Hahah ingen av oss är speciellt fagra just nu, menmen! Är iallafall hos Jennifer nu och vi pluggar för fulla muggar! Brabra!
Nu ska jag fortsätta med det så vi hörs, hejdå!


No sleep

Skönt med helg. Är ovanligt pigg för att det ska vara fredag, dock gör min huvud sjukt ont. Någon som skulle kunna komma med en huvudvärkstablett eller nå? Inte för att det hjälper men ändå.
Veckan har varit väldigt seg känns det som. Men nu börjar vi ju närma oss examen. Fatta vad jag taggar!
Ikväll ska vi då iallafall till Sara på trevligheter! Och imorgon ska jag upp tidigt för att fara på foderjour på stallet. Sen blir det en sen kväll med Johan, Philip och Jennifer, typ sikfors sen nå mer och sen ska vi hit och sova.
Jaja, nu ska jag iallafall gå och käka. Ha en bra kväll!


gode så trött

I natt har jag nästan inte kunnat sova någonting. Skulle gissa att jag lyckades somna kring 4, halv 5 tiden. Klev iallafall upp för tio minuter sen och nu ska jag dra till skolan och kämpa mig igenom denna dag. Mitt huvud mår i vanlig ordning inte bäst, men jaja. Hejdåå

Tandis

Jag fick en tid 9.10, alltså om 50 min typ. Bra då får jag äntligen skiten fixad. Hejdåå

Jag har ganska ont i mitt huvud

Mitt huvud verkar aldrig bli bättre. Nu har det varit söjn i snart en månad och trots att jag har tagit huvudvärkstablett så blir det inge bättre. Det är väldigt jobbigt!
Idag måste jag iallafall ringa till tandläkaren och det ska jag göra snart, sen måste jag fara dit och få tanden fixad. Har ju typ fått världens sår.
Nu ska jag iallafall försöka äta någonting, dock har matlusten försvunnit men ska försöka ändå!

Lite skrajj typ

Natten var sjuk  och jag är fortfarande rädd. Ska iallafall hoppa i säng nu och jag lär sova med lamporna tända eftersom jag måste sova själv. Hoppas ni andra får sova så gott! Nattinatti.

Saturday morning

Nu ska jag ringa Johan och väcka honom och därefter hoppa in i duschen för att sen kunna fara till tävlingen som är på haraholmen. Bra då vet ni, hejdå!


Vad jag älskar folket!

Det blev en riktigt trevlig grillkväll! Det var jag, Jennifer, Johan, Philip, Emil och Rasmus och sen tittade även Madde och Ellan förbi en snabbis. Johan var sjuk som vanligt när han hoppade i vattnet. Det var ju som inte så varmt om man säger så..
Är iallafall hos Jennifer nu och vi har kollat hennes kattungar som Vitnos har pressat ut. 5 stycken jätte söta krabater!
Nu ska jag iallafall börja dra mig hemåt och sen imorgon blir det att kliva upp tidigt för lite plugg och sen dra till haraholmen.
Ha det bäst!!


glassbilen körde nyss förbi

Sitter hos Jennifer nu och jag har precis käkat. Är sjukt trött men ändå speedad. Har inte riktigt någon aning om vad som händer ikväll, troligtvis vara med Philip och Johan och säkert någon mer.
Nu ska vi iallafall fixa oss nalta och sen blir det att dra ut!


I'm still alive.

Vilken jävla kväll/natt. Är sjukt trött och undrar hur jag ska orka vara i skolan. På dåligt humör är jag också. Nu ska jag iallafall gå och klä på mig sen dra.

Jennifer och Johan tack för att ni kom i natt, jag älskar er verkligen!

Hammenviken

Hej! Kom ganska nyss hem från en trevlig grillkväll på hammenviken. Det har badats och grillats. Vi fick även besök av civilen mot slutet. Jag blev sjukt rädd.. Imorgon får ni bilder och ett litet klipp. Nu ska jag sova, godnatt!

woooaaa

Är just nu hos Ellanpellan med hon, Jennifer och Johanna. Vi slutade tidigt idag och nu ska vi.... Tro det eller ej, men vi ska plugga!! Shit så duktiga.
Har iallafall sjukt i huvudet efter tandläkarbesöket så jag lever typ på värktabletter.




I'm addicted and I just can't get enough

Nu har jag varit hos tandläkaren så nu ska jag dra till skolan. Vi hörs!

Johan <3 och jennifer är bäst!

Hos phille nu, har typ varit ute hela kvällen så jag är sjukt trött. Orkar egentligen inte blogga, menmen! Nu ska jag iallafall spela kort med phil, jenni och johan. Ha det!

Bilen startade ej

Hos Jennifer nu, vi ska och fixa hennes caar eftersom hon lyckades glömma sina lysen på. SLUT BATTERI!
Sen ska vi och handla och så. HEjdå

The cave

I datasalen just nu och vi drygar på facebook, kuuul! NU ska jag fortsätta med det, heej!

123

Fybubblan vilket väder det har varit idag! 25 grader, nu är sommaren äntligen påväg! Har iallafall varit ute i stort sett hela dagen/kvällen men jag har också varit duktig och hunnit med att laga mat och torka alla fönster.
Är iallafall hos Jennifer och vi har suttit och läst bamse, kult!
Ska snart be Philip skjutsa hem mig och då blir det sängen direkt för att orka med skolan imorgon, inte kul alltså.
Jaja, ha det bra!


Now I'm that bitchhhh

Det är sjuuukt varmt ute, 20 grader i skuggan ändå gode perfekt att vi är lediga just idag! Har iallafall precis ätit frukost ute i solen och nu ska jag gå ut igen och sola med jennifer sen blir det promenad och SEN blir det att torka fönstrena. Bra då vet ni, hejdååå


Grinar

Gråtit som en barnunge till jersey shore, det måste ju seriöst vara nå fel på mig.

in the club

Mot stan, snart. Vi ses!!


Cheers

Tja allihopa! Sitter just nu hos jennifer och är hur taggad som helst, ikväll blir det ferre hos "min bästa klasskompis" som fyller år idag. Nicenice!
Mitt internet har gått sönder och det suger verkligen.. Jaja, nu ska vi på förfest så vi hörs väl senare. Hejdå!


Jävla broderi

Kräktes i morse så det blev ingen skola för mig. Är sjukt trött trots att jag sov till 1, måste hålla mig vaken tills jag har gjort klart mitt broderi. Då vet ni. Sen ska jag kanske få göra hårförlängning, då blir det lite nytt! Nä men nu ska jag fortsätta att brodera sen sova. Hejdå!

kkkkkkkkk

Tung dag och nu går jag och lägger mig.

Turn the tide

Vad finns det att säga här egentligen? Typ ingenting, inte nu iallafall. Är sjukt less, hejdå.

replace you

Tja, sitter just nu hos Johan och väntar på att han ska äta klart. Sen ska vi dra in till stan och köpa en liten present till min kära mor som fyller år imorgon. Ikväll blir det då iallafall plugg för fulla muggar, har ju nämligen matte nationella imorgon.
Men nu ska vi städa klart här i Johans rum så ni får ha det bra!

I just cant get enough

Har precis vaknat och jag känner riktigt utvilad. Skönt! Mår lite bättre men fortfarande lika osäker..
Ska iallafall gå och duscha nu sen dra till skolan. Ha det så bra!!



Adele - Hometown Glory


I want it the way it was

Hej dålig bloggning. En vecka sen typ? Haha spela roll.
Sommaren försvann då iallafall, snöade idag och jag håller på att frysa ihjäl. Trött är jag också efter en sömnlös natt.
Vill iväg och kolla på fotboll men det får jag inte eftersom vi tydligen skulle få främmande idag.


RSS 2.0