PDOL fredag










Are you ready?

For som sagt till stan igår och var med en massa. Åkte batman, var nära på att spy och mitt bankkort slutade fungera. Inte kul, inte bra. Sen drog jag och Elin hem till henne och tog det lugnt.
Har ganska nyss klivit upp så ska käka nå, städa ihop lite i mitt rum sen dra ner till stan för att köpa lite inför helgen och fixa på mammas jobb. Bra då vet ni, heeej!


PDOL börjar liksom nu

drar till stan nu. ledig resten av veckan, typ nice eller nå. Ha de!

Bajs

det var allt jag hade att säga till er + att jag går och lägger mig nu. Goddnaijt

Ingen vet ifall det verkligen hänt

Kunde seriöst inte somna i natt. Är skit pigg och har både duschat och käkat frukost och är sjukt uttråkad så nu drar jag ut en sväng sen jobbet halv 9. Helt sjukt hur pigg jag är, men lär väl vara död ikväll då. Jaja ha det!


"sitting on the toilet" HAHAHAHAHAHHA

Don't throw it all away

nu ska jag käka min frukost/lunch/middag för att sen fara iväg och jobba till klockan 12 ikväll. Har varit och firat Jennifer och gett en "fin" present haha! Nämen det blev säkert bra.
Jaja nu måste jag börja men maten och sen dra, ha det!


Igår på bergön!

You'll make me feel so special and free.

Nu har jag jobbat klart för kommunen så snart blir jag 4000 rikare så nu börjar jobbet på riktigt på golfklubben. Det var tänkt att jag skulle fara på trästocks med mina bästa, men då blev jag erbjuden jobb imorgon och på lördag så då fick det bli så istället. Tråkigt att inte fara eftersom dom andra far, men dock gode nice att få tjäna pengar och denna gång med bra betalt! Då är det bara att börja tagga till pdol och luleå kalaset!
Nu ska jag iallafall fara till bergön, ska nämligen få köra bil dit så vi får väl se om vi överlever.. Gör vi det så blir det att köra mycket båt och bada!
Ni får ha det så bra!




I can't figure it out

Från och med nu så slutar jag bry mig helt och skiter i att ge folk min tillit. Har ju hittils inte funkat alls. Alltid samma visa, om och om igen.
Och nu erkänner jag, Markus du hade så rätt i det du sa till mig i november! Så nu ska jag ta till det. :)
Är jag arg? Jo det är jag men det är väl bara att gå vidare.
Hur som helst så är det så att alla i piteå stad funkar likadant, beter sig likadant och det är fan illa.


Just say "fuck you" and smile

Darling harbour

Jag är sjukt trött och på halvdåligt humör.
For iväg och träffade Pontus en snabbis sen träffade vi på en massa kända tjejer vid tages så då fastnade vi där några timmar. Sen när vi skulle dra så blev allting fail så vi drog till Rickard när jag bestämde mig att gå hem från honom. Kallt var det! Mina jeans var i elins bil som Fanny hade så det fick bli att traska i shorts. Sen kunde jag inte lyssna på musik för att mina hörlurar är hos Jennifer, fan vad jag har börjat glömma saker överallt!
Hur som helst så fick jag iallafall prata med en fin person hela vägen hem så det var ju bra. Nu börjar jag snart jobba så ska gå och byta om. Ha det bra!


Jag är utelåst

Har ingen nyckel hem så jag har precis varit och tiggt mat och dusch av mina kära grannar. Tack så mycket!
Ikväll händer det väl inte så mycket, ska och träffa Pontus en snabbis om ett tag och sen ska vi troligtvis till hortlax och vara med några andra.
Jobbdagen tog snabbt slut, dock så jobbade jag över en timma ungefär. I morgonkväll så blir det att jobba i baren där eftersom det skulle vara någon sorts fest. Nicenice.
Men nu ska jag iallafall dra, ha det!




You will never know what I did to you.

Igår skurade jag i hela köket, och torkade av köksluckorna och i kylen. Bullshit äre då fan it.
Idag har jag jobbat, som vanligt ute vid golfbanorna. Kan säga att jag börjar bli sjukt sugen på att testa spela golf, det ser ju sjukt roligt ut!
Annars så har mitt humör kanske inte varit på topp, upp och ner hela dagen. Nu är det verkligen på botten, är inte ledsen utan bara förbannad över saker jag har gjort tidigare i vinter. Hur fel jag har gjort mot andra och mot mig själv. Men gjort är ju gjort. Dock kanske det var bra att de sakerna hände för då hade jag inte varit där jag är idag. Då kanske jag hade mått lika dåligt som då och aldrig tagit mig upp som jag faktiskt har lyckats med. Så egentligen borde jag vara glad, men jag gissar att jag bara har en dålig dag eller nå.


Klumpigt nanting

Är jag sämst eller vad? Lyckades riva ut mammas vin och en matpure sak precis innan jag skulle till jobbet, inte bäst precis. Så nu blir det att plocka upp alla glasbitar och sen dra iväg och slänga det, städa och därefter dra till sara.
Somnade kring halv 4 imorse och sen upp och jobba 8. Första timmarna gick jag omring som en zombie, men efter några kaffekoppar så kom jag tillbaka. Kan säga att det var en sjukt rolig arbetsdag! Helt sjukt.
Nu ska jag iallafall gå över till grannarna och käka middag så ni får ha det bra!

Harry Potter 7 del 2

Nu är jag hemma igen. Jag är sjukt trött, men det blir inge sova för mig inte. Bio om en och en halv timma med Sanna!
Morgondagen kommer bli seg, lär ju typ bara sova 2 timmar och sen upp och jobba.
Sen måste jag också erkänna att jag saknar min familj, fast dom kommer hem imorgon så det är ju bra!
Nu ska jag plocka ihop mina grejjor sen börja dra sig mot mitt nuvarande "hem".

5 dagar sen jag uppdaterade, inte bra Hanna!

Hej allihopa, det var ett tag sen! Bor för tillfället inte hemma så det är orsaken till att jag inte bloggar så mycket. Helgen var trevlig och bra, drog nämligen till mormor och morfar med jennifer. Sen när jag har varit i piteå så har jag bara jobbat och badat.
Måste också berätta att jag har fått jobb, har ju såhär ferie nu och tjänar väl inte bäst men nu har jag blivit erbjuden ett jobb där på golfklubben. Fatta nice! Så det blir att vara där hela lördagkvällen och jobba i baren eftersom det skulle vara någon fest.
Nu ska jag iallafall dra till stan och sen ska jag säkert och bada någerst och därefter eller i natt blir det bio med sannapanna. Ha det!

Nu blir det movie time!

Är sjukt trött efter jobbet så ikväll blir jag nog hemma. Har hyrt tre filmer som jag ska se, Himlen är oskyldigt blå, Due date och Charlie st.Cloud. Ha det bäst nu ni andra!

Söt tjej hos Krille för någon dag sen


PSG

Vilken helg! Fotboll och jobb hela dagarna och i stort sett hela kvällarna. Dock sjukt kul.
Har iallafall lärt känna en massa italienare, vissa kom man ju närmare än andra så vissa gick vi till och med ut och käkade på pentryt med. Kommer verkligen sakna Matheo, lagets pajjas och gullunge.
Idag har jag iallafall varit och jobbat på golfklubben, och det var seriöst sjukt kul! Dock har jag väldigt ont i fötterna eftersom jag har stått upp hela dagen.
Snart kommer iallafall Jennifer hit och då ska vi nog dra till öjebyn för att träffa Glenn och kanske Jonka. Ha det gött!


Detta är allt jag har att säga.

Jag hatar dig.

Det är bara fotboll som gäller nu

Har haft en riktig trevlig dag! Fotboll, fotboll och ännu mera fotboll och sen ikväll har jag umgåtts med massa fint folk. Nu ska jag iallafall sova för ska upp riktigt tidigt för att fara på fotboll.. Haha godnatt!

RSS 2.0