bilder kommer

Just ja, någon dag när jag har tid, kanske imorgon så ska jag berätta om min och Amanda roliga resa till turkland. Missa inte det!

Idag är det fredag


Har suttit och kollat igenom min blogg nu några gånger och jag kände en liten saknad. Det var ganska kul att blogga, att få släppa ut känslor och dela med sig om sin vardag så jag tänkte ge det ett försök igen.
 
Idag är det som sagt fredag och jag befinner mig just nu i skolan (som vanligt) och ska egentligen skriva på en svenskauppgift med eftersom jag har skrivtorka och slut på fantasi så är det inte ens någon idé att försöka skriva den.
Gårdagen spenderade jag hela dagen i skolan, humöret var inte det bästa så jag tycker synd om mina classmates som var tvungna att stå ut med mig. Många lektioner och två prov skrevs sen begav jag mig till jobbet för att ta kvällspasset. Som tur var så blev mitt humör bättre så fort jag klev in på jobbet och timmarna bara flög iväg!
När klockan äntligen var slagen och det var dags för stängning begav jag mig till min pojke för att spendera natten där.
Denna dag spenderas i skolan och sen ska jag till mitt favoritställe, vilket betyder stallet. Sen efter det ska jag försöka skynda mig hem (nog för att det alltid brukar ta längre tid där än vad jag tänkt) för att duscha och fixa mig för att sen kunna umgås med mina fina väninnor - haha börjar bli gammal..
 
Ha en bra fredag allihopa, det ska då jag ha!
 
 

RSS 2.0