Godnatt!

Jag ska sova alldeles strax, måste bara göra klart en skolgrej.. Lär vara vaken hela natten.. Hur som helst så vann skellefteå, så sjukt bra! Ja, godnatt.

Ett kort inlägg

Tja! Sitter här än en gång och ser på hockey, nu måste ni vinna skellefteå! Annars då? Jo jag har precis varit på hundkurs med Lilo. Då vet ni hejdå!

MOppepee

Hej! Kom precis hem från stan och blev två par byxor rikare och några hundra kronor fattigare.
Ikväll ska jag, jennifer och madde ut och köra lite. Hoppas verkligen att det inte blir en repris från sist jag körde.. Då blev det ju nämligen färd med ambulans till sjukhuset och sen dess har inte kört någonting så är lite nervös. Men nog går det säker bra!
Nu ropar mor min att jag ska hjälpa henne med nå så det är väl bara att lyda så hon inte blir sur. Haha, hejdå!

och såhär såg det ut sist jag hade kört!

..

Godmorgon alla glada! Jag är sjukt trött och ser typ dubbelt. Ont i ryggen har jag också och känner mig allmänt seg. Sen är det onsdag så det kommer bli en låååång dag. Ska göra allt för att hålla mig vaken iallafall. Ja nu måste dra, börjar ju tidigt idag.. Hejdå!

godnatt!

Bra där skellefteå! En glad Hanna går och lägger sig nu och ser på tv, kanske ska sova också eftersom jag är jättejätte trött!
Sen skäller min hund som bara den, hon måste kanske ut och göra några behov???


I wanna go

Tjaaa. Är sjukt trött och har inte orkat blogga nå tidigare idag. Ska gå och se hockey, fatta spännande det är nu!!
Annars då? Klassfoto idag och jag lyckades nog blunda på alla bilder, nice eller nå.
Nä men nu ska jag gå och hejja skellefteå till seger!



Det är okej

Dålig dag i stort sett hela dagen tills kvällen. Den gav verkligen någonting och jag fick en del bra saker med mig att tänka på. Ska försöka sova nu och vakna upp och vara riktigt pigg. Lyckades nämligen somna på en lektion idag och det var väl kanske inte så bra.. Ja men jaja, känner mig bättre nu så godatt!

Jag tror jag är arg

Det är sjukt hur mycket jag ogillar vissa personer. Det är sjukt att jag velat byta klass i 2 år men aldrig fått. Det är sjukt hur förbannad jag är just nu. Vill hem nu.

07:14

Godmorgon! Jag är äckligt trött och kan knappt hålla upp ögonen. Har sovit lite i natt, eller hade svårt för att somna men sen har jag sovit hela natten tror jag. Nu ska jag iallafall gå och torka mitt hår och sen dra till skolan. Jaaaaa vad kul med skola, eller?


Ni ska allt få se!

Den senaste månaden har jag verkligen gått till botten. Efter fredagens händelse har jag insett att jag inte vill leva så. Nu tar jag tag i mitt liv, håller mig undan från fester ett tag eftersom det inte har gått så bra de senaste gångerna. Nu ska ni få se, den gamla goa Hanna ska komma tillbaka!

I hope you know I'm stronger now.

You can spit it in my face but I know I'll be ok. It's on the attack. It's a war, It's a game.
A ball and chain chew my arm off to get away
Don't fight it, or deny it, invite it cause when it feels like a kick in the teeth, I can take it.
Throw your stones and you won't see me break it.

så himla kung!

BRA SKELLEFTEå, SÅ HIMLA BRA!!!!

Ni måste vinna hejn skellefteå!

Alltså vad händer egentligen skellefteå? 12 sekunder kvar och ni låter luleå göra mål? Klarar hur som helst inte av hockeyn, hjärtat hoppar typ ut så slår igång en film med högsta volym..



Snart är det helg

25 minuter till helg! Fatta skönt!

Gjort är gjort.

Gårdagen var riktigt trevlig! Dock förlorade skellefteå. Låg och halvsov när krille ställer sig upp och skriker typ allt vad han har: JAAAA! Det var jag verkligen inte beredd på så mitt hjärta hoppade typ ut. Förstod då att luleå hade vunnit.. Jag blev sur och retad av han.. Kul ens.. Blev hemskjutsad och sen hoppade jag i säng och somnade nästan direkt. Vad händer sen då? Åker in till stan efter skolan för att jobba sen fyller elin år så det blir att fira henne! He blir riktigt nice! Jaja, börjar snart så måste sluta. Ha det gött!

Skellefteå, nu måste ni vinna!

Ska snart iväg på hundkurs med mamma och Lilo. Sen blir det att vara med Krille och kolla hockey, skulle bli upphämtad av han någerst, vars vet jag ej... Sen får vi se hur det går att kolla på hockey med honom, vi hejjar ju nämligen på olika lag haha! Skellefteå måste då iallafall vinna ikväll, dom måste! Nu kom också pappa hem, så ska dra. Hejdååå

Jag har väldigt ont i min mun!

Alltså jag har sjukt ont i munnen, ni anar inte! Sen gör det ont i skallen också. Söjn har jag haft det sen igår, inte kul. Vill bara slita ut tandställningen! Somnade typ i morse någon gång och vaknade nyss. Ska ta nå smärtstillande i hopp om att det blir lite bättre. Sen ska jag plugga och sova. Hejdå!


Yeah I know

I stallet var det mysigt. Hos tandläkaren var det inte lika mysigt. Har nämligen fått en fin tandställning så har lite ont. Dock inte i munnen utan i huvudet. Ska kanske gå och lägga mig ett litet tag och bara vila.


Äppelknyckarjazz

Har sovit riktigt gott i natt och vaknade när en hund hoppade upp i sängen och slickade mig i hela ansiktet, biten i örat blev jag också!
Ingen skola idag utan ska till stallet och chilla där till mamma hämtar mig, omkring halv 12.
Nu ska jag iallafall gå och packa ihop mina stallgrejor sen fara. Hejdå!


Kompis det går bra nu

Har precis kommit hem efter en mysig kväll med bad hos elin. Känner mig lugn och avslappnad. Eller okej, kanske inte så avslappnad för är grymt nervös inför tandläkaren imorgon.. Men nog blir det bra. Ska iallafall se klart hockeyn nu och sen ska jag hoppa i säng. Ha det gött!

.

Orkar inte jobba idag, kan knappt lyfta mitt vänstra ben så gör det imorgon i hopp om att benet är bättre.
Ska istället fara till Elin och försöka plugga. Jennifer skulle kanske också dit så det blir riktigt mys!

Allting var så enkelt då

Är på skolan och humöret är verkligen inte på topp känner jag. Idag ska jag äta en riktigt god middag, för efter imorgon så kommer jag bara kunna äta flytande mat och barnmat ett tag. Ser inte från emot det men det blir nog bra. Nu börjar hkn så ska lägga undan mobilen. Ha det bra!

kort inlägg

Mot skolan sen efter skolan ska jag tjäna pengar! Bra hej

Tack

Krille ringde när han märkte att jag var nere så har pratat med han i en halvtimma ungefär. Tack, känner mig lite gladare nu. Ska försöka sova nu iallafall. Godnatt

Ett brustet hjärta som aldrig kommer bli helt

Ni kanske förstår. Så känns det precis just nu men ska ut och röra på mig för att rensa lite tankar. Då vet ni hejdå!

Du kommer nästan ingenvart

Känner mig otroligt glad. Helt sjukt. Får iallafall besök av en hemlig beundrare efter middagen och sen blir det att planera helgen eftersom elin fyller år och det ska vi fira ordentligt! Ha det super bra nu alla singeltjejer!

Nu är det måndag igen

Godmorgon! Somnade igår kring halv tolv efter ett långt och trevligt telefonsamtal.
Har precis ätit frukost och ska gå och klä på mig och torka håret. Sen ska jag till sjukhuset så ska inte till skolan direkt.
Måste kila nu, vi hörs!


Detta fält måste fyllas i

Tror jag har bränt mig i ansiktet, he bränn nalta.
Hur som helst så gick det hur bra som helst idag på ridningen! Helt sjukt typ! Hade finfina Urben som är typ 175 cm i mankhöjd. Ingen ponny, nejnej typ hur stor som helst! Gick iallafall skit bra och är hur glad som helst nu. Godnatt!

fina Urben, känner mig som en 10 åring men ja, nu är det så!

Håret igår före färgning!


Another day


He loves me not

Okej, har fått höra en grej och det tog väl gode hårt. Då vet jag att jag ska glömma allt.

På bergön var det bra, har lyft takstolar tror jag det heter. Var där från 10 till 2 sen skulle vi och hämta Lilo och Ellen hos Maud och när vi kör upp i korsningen så ser jag Milla, Sarita och Malin. Hoppade av där och satt i solen och surrade ett tag, sen gick vi hem till Milla och nu sitter jag här hemma.

Ikväll ska jag till stallet och sen måste jag göra svenska skit grejs. Sy måste jag också göra. Bra då vet ni hejdå!



We can do it!

Kul att man blir väckt halv 7! Nä jag ska börja stänga av mobilen när jag ska sova.
Har iallafall sovit gode mycket i natt, somnade kanske halv 10 i soffan. Dock har jag drömt jobbiga drömmar.
När man gör i stort sett allt för att glömma då kommer det tillbaka när man sover sen fortsätter man tänka på den.

Skit i det, ska iallafall köra skoter idag till bergön. Strålande väder ute så det blir säkert bra. Hoppas på att bli lite brunare i fejjan.
Nä nu ska jag gå, ha det bra!


We are not the world

Har suttit här någon timma snart och funderat över vad jag ska skriva. Ska jag vara ärlig så har jag seriöst ingenting vettigt att komma med. Blir hemma ikväll och det känns väl inte så där jätte kul, men jag kan inte göra någonting åt det. Ni andra får ha en trevlig kväll!


nytt hååår

Ny och snygg hårfärg och knappt nå hår kvar på skallen. Spännande spännande. En riktig förbättring!

You are everything i'm not in my life

Goddag! Har precis varit ute i det vackra vädret med mamma och Lilo. Är grymt trött efter en ganska sömnlös natt.
Gårdagen var iallafall riktigt trevlig! Grattis tjejor till vinsten!
Nu ska jag gå och se på tv och kanske sova ett litet tag.

The unwinding cable car

Usch vad jag är trött på allt gnäll. Nu drar jag iväg och har det trevligt! Byee

True colors

Känner att min mage inte alls mår så bra för tillfället, var nära på att spy nyss..
Hur som helst så har jag sagt hejdå till mina tjejor och har precis duschat och hade tänkt gå och piffa upp mig lite och välja ut lite kläder till kvällen.




hejdåååå för stunden

Hört att jag snart ska in till stan för att ta en avskedsfika med Elin, Jennifer och Emma. Kommer inte träffa dom förän måndag, fattar ni hur länge det är kvar till dess?

Ska iallafall vara med Sara ikväll och vi ska kolla fotboll ett litet tag sen får vi se vad vi hittar på!

Nu är det nästan helg

Tjaaa. Fredag idag och hur skönt är inte det? Äntligen lite vila från plugget.
Idag ska jag kanske också färga håret.. Ska jag vara ärlig så har jag ingen aning om vilken färg det blir, mamma ville testa nå. Spännande! Blir det inte idag så blir det nog imorgon.
Nä men jag sitter här i blött hår och helt osminkad, så ska gå och torka det och därefter sminka mig.

Double nature

Tjaaa. Provet idag, hur gick det tror ni? Dåligt, jag blir seriöst överlycklig om jag får ett G på det!
Sen börjar jag få panik av att inte kunna svara på sms, måste verkligen fylla på nu känner jag men jag orkar inte slösa en massa pengar på det!! Åh vad jobbigt allt blev nu.

Hur som helst så ska jag plugga ikväll också.. Vilket liv jag har! Sen kursen med lillan och därefter ska jag förhoppningsvis sova.
Min helg kommer bli lång, alla åker ju iväg till kiruna typ och jag blir kvar här. Men det blir troligtvis en lugn helg. Kolla fotboll imorgon och sen vet jag då inte. Bra hej!


Jag har tappat hoppet och slutat tro

Det var allt jag hade att säga till er idag.

Trött och jag har ett stort blåmärke på armbågen.

Prov snart en hel dag och jag är inte pigg, har knappt sovit någonting så mitt humör är inte heller på topp.
Jag känner också på mig att provet kommer gå jätte dåligt, åh nej!

Jaja, ni andra får ha en toppen dag medans jag ska plågas ända fram till klockan 2.

Jag kan lixom inte sova tror jag

Jag ligger än en gång sömnlös här. Jag kan inte sova. Fan va jobbigt alltså ork it. Hejdå eller sov så gott!

Inside out


Breaking out, breaking down

Kom på att vi var lite dumma idag på svenskan. Vi stängde in alla som var i grupprummet och gjorde muntligt nationella. Efter en kvart så släppte vi ut dom och ni kan ju gissa hur glad Mona-Lisa var då? Inga glada miner där inte. Hahah, har dock inte fått någon hemringning än så jag håller tummarna!

Har iallafall pluggat nu några timmar och nu ska jag hoppa i säng och invänta morgondagen. Börjar också fundera över helgen om vad jag ska göra. Har ingen som helst aning eftersom alla drar iväg till kiruna på handboll, kul ens för mig? Nä inte värst. Har pratat lite med Soffepropp så vi får la se.






Om jag sitter vid datorn 18.55 får jag dödsstraff....

jag får sitta vid datorn i till 18.54. Jag och Fanny bestämde oss för det eftersom vi inte pluggar så bra. Sitter vi en minut längre så blir det dödsstraff. Så måste lixom lyda detta nu. Önska mig lycka till för annars lär ni inte se mig mera!

Denna skola tar ju kol på mig

Jag är så sjukt förvirrad, hur ska jag egentligen göra? Ingen aning, tankarna snurrar liksom bara omkring i skallen just nu...

Hur som helst så står pluggning först på schemat eftersom det är nationella prov i biologi imorgon. Ser verkligen inte fram emot det. Då vet ni hur kul jag kommer ha ikväll!

Klumpig Hanna...

En hyfsat bra dag. Har bara gjort illa mig ganska rejält i armen och knät när jag ramlade två gånger då jag åkte skidor, hahah. Har typ en stor bula där! NÄ men nu ska jag gååå hejdååå


Turbulens

Skola snart. Alltså usch. Mitt lov var typ bara en dag känns det som, men det är som alla säger "tiden går fort när man har roligt".
Skidor idag också, ännu mera fun! Och jag som är sjukt trött. Har sovit väldigt lite i natt och det känns.
Men nä nu ska jag inte sitta vid datorn och dryga nå mer, håret måste torkas och sminket måste på!


I got no iphone...

Och jo, jag har fortfarande slut pengar på mobilen och jag har faktiskt inte tänkt fylla på den på ett tag. Klarar mig bra utan!

Do it like a dude

Usch, skola om mindre än 12 timmar. Ångest? Tror det va. Så då är det bara att börja längta till nästa lov?
Idag har jag varit och kört skoter med Fanny till bergön, har lyckats bränna mig i ansiktet av solen. Jag tror då det för det bränner. He-he.
Nu ska jag hoppa i säng och sova sova sova. Godnatt!




I'm no superman

Jag klagar verkligen inte på gårdagen, hade verkligen riktigt trevligt hos Jim!

Om ett tag ska jag och Fanny iväg och köra skoter så det blir najs! Snön gillas dock ej.





Don't stop push it now

Har varit på phb hela dagen med Milla, Amanda, Larice och Elin. Nu drar jag iväg till Jennifer för att se vad som händer, fast först ska jag gå och fixa till mig nalta. Bye


Katy Perry - E.T. (Futuristic Lover)


On the floor

Jag vill lyssna på hög musik, dansa, vara med mina underbara kompisar, skratta, vara galen, utom kontroll!

Nästa buss går 21.10 och det kändes lite sent. Måste ju få hämtning också eftersom det inte gick någon hem så ikväll får det va, slår igång en film eller någonting sånt. Ni andra får ha en toppen kväll! Ha det gött!



I'm dying for company!

Alltså jag vill ut, nu! Vill fara till Krille! Vara med alla där! Men nä, ikväll fick man ju tydligen inte det.... Undra varför.....
Haha nämen jag lider inte, eller kanske lite men imorgon så ska jag äntligen få ha kul! Dock vill jag det nu också, ska kolla om det går någon buss mot skellefteå hållet och kanske dra sig ditåt och se vad folket gör där.
Imorgon blir det troligtvis phb med Milla och folket.

Sen vill ni veta vad jag har gjort under alla dessa dagar jag har varit borta? Om inte så får ni veta ändå. Jo ni vet ju var jag gjorde tisdag och onsdag på dagen och sen på kvällen drog jag och Milla till Amanda och var med hon, Larice, Sarita, Malin, Fredde, Petter, Viktor och Anton. Hade hur trevligt som helst! Det enda dåliga var att jag skrämde upp mig hela tiden när vi gick hem från henne, usch alltså!

Här får ni iallafall bilder från veckan + en söt video på mig och Milla!








Inte vill jag hem

Åker hem imorgon, känns faktiskt inte kul! Har redan sagt till folk att jag är "hemma" nu, känns nästan så.
Ska iallafall hoppa in i duschen nu och sen dra till Amanda för lite skojigheter. Vi hojres!

En heffaklump och tessla

Har precis varit ute på en långprommis i solen. Skönt var det! Vet inte än om jag har fått några fräknar men jag hoppas nästan på det.
Nu ska vi göra pizza till lunch och som bakrundsmusik har vi sagan om ringen.
Igår for vi ju som sagt till skellefteå, vi shoppade väldigt mycket eller så inte. Typ bara en tröja. Sen hade vi tänkt fara och kolla på hockeyn men vi hade ingen skjuts hem så då blev det inte. När vi kom hem for vi till Amanda och var där med hon och Larice. Riktigt trevlig kväll trots att jag somnade, hehe.
Nä men nu ska vi laga mat!

Nu blir det shopping!

Nu har jag och Milla fixat oss och vi väntar på att Marcus ska komma hem så han kan skjutsa oss till skellefteå. Blir verkligen toppen! Ha de bra!

Still dreaming

Åker bort några dagar. Imorgon skellefteå med Milla och sen sover jag hos henne för att sen dagen efter fara ut och åka skoter. Måste komma bort och det blir skönt att fara dit! Så ni kommer inte höra mycket ifrån mig på ett bra tag.
Sen åkte pappa iväg idag för att jobba i gällivare. Konstigt att det var han som åkte dit och inte jag. Menmen, finns ingenting jag kan göra åt det.
Jaja, ni får iallafall ha det bäst så hörs vi! Finns förresten på mobilen, så ni vet.









hos ellan med tjejorna


dekhund?





I miss the bright side

Ja vad säger jag om gårdagen? Både bra och dålig. Idag är det bättre, vilket känns skönt. Tjejkväll ikväll och det ska bli toppen! Sen får vi se om vi drar vidare efter ett tag.
Har slut pengar på mobilen vilket suger. Har verkligen pratat mycket i telefon den sista tiden... Men nä nu ska jag gå och göra mig lite finare, ser nämligen ut som en jag vet inte vad.

kult

drar till jentan nu byyeyeee

Nu blir det fredagsmys om det så är det sista jag gör

jaha hej. Yoo. Vad händer? Jag sitter och ser på family guy hos elin med mr viking. Kult eller nä. Ellan och Jentan drog iväg så vi väntar på dom. Ikväll blir det mys med film och bad. bra tack hej!



hörde jag att jag har lov?

Nu är det förresten lov. Hur skönt är inte det då? Börjar lovet med en myskväll hos Elin med bästfolket sen får vi se. Nu ska jag springa i väg och pössa på min älskade hönd. Häjdå


Blåsigt?


bra start på lovet eller nå

Känsliga tittare varnas!



Videoklippet jag såg imorse. Jag får seriöst ont i magen


Invincible

Såg nyss världens hemskaste videoklipp. Fyfan alltså, vill typ gråta! Vissa är verkligen sjuka i huvudet.
Hur som helst så ska jag gå och sminka mig nu och sen dra till skolan. Förresten, kör på lugg idag, känns lite ovant men var less mittbena!

Now you see it

Nu är jag hemma igen och är sjukt trött så det blir att hoppa i säng. Imorgon är det helg, skönt och till och med lov! Måste planera tjejkvällen som blir på lördag sen höra när med Jenkis om vi skulle dra iväg och köra skoter. Eftersom jag inte kunde komma till Markus så blir jag i piteå, eller drar troligtvis till skellefteå någon dag. Måste också vara med Milla. Tror inte jag kommer vara uttråkad under detta lov! Dock åker Madde iväg till stockholm till helgen och till veckan drar Elin till Jäkkvikk så det blir bara jag och Jennifer kvar här men vi ska göra det bästa av saken!
Blablabla nu ska jag sova. Och plugga. Vilket liv jag har. Äh godnatt

happiness

Hört att Sofia är i ett varmt thailand nu. Jag är inte avis, nejnej. Måste seriöst boka en resa till ett varmare land, vad säger ni tjejer? Vi kör på det.
Nu ska jag gå och sy, eller vad det då heter. Sen blir jag borta hela kvällen på valpkurs.

*


Just the way it is

Eftersom det är som det är så kan jag tyvärr inte tro på något av det du har sagt.

There goes my hero

Nu har jag vaknat. Låg vaken och hostade kring 4 så orkade inte klivia upp ur sängen i morse. Har hällt i mig hostmedicin och blivit lite bättre. Ska gå och göra matte, svenska och sy lite nu. Duscha måste jag också göra så gör det först. Ha det bra!


The killers

Hela huset skaka och jag blev skiträdd, men det var bara snö. Våren är kanske på väg?
Åååh vad hände med att jag skulle gå från datorn? Skärp dig Hanna!


Here today, gone tomorrow



Smile in your sleep

Min hosta är nu värre än någonsin, ser ut som ett rött äpple i ansiktet så ska gå omkring med en plastpåse på skallen så man slipper se fejjan..
Ska göra min matte nu, alltså NU PÅ DIREKTEN och inte sen.
Sen är mitt humör verkligen dåligt, idag också. Får lägga mig tidigt och drömma om bra saker.

The last fight

Somnade riktigt tidigt igår i soffan och jag drömde en riktigt konstig dröm. Ska snart börja dra mig mot skolan och idag slutar jag ju redan 12. Nu ska jag springa iväg och fixa mig.


The Black Swan

Har precis sett klart Black Swan och jag kan säga att den var bra men svår, fattade typ ingenting . Ska iallafall dra mig till mitt rum, kanske städa och plugga. Bye

I really miss us

Har lämnat in min hk, och har gjort mitt engelska speech. FICK MVG!! FATTA GLAD JAG BLEV! Nu ska jag inte skryta men jag var riktigt duktig! Gjorde en diagnos på hkn och den gick också bra! Nu ska jag plugga matte och göra svenska inlämningen. Hejdåååååå

Lilla lady

Inte nog med att jag glömde mina hkpapper i tåget, jag har tydligen lyckats glömma mina vantar i Markus bil..
Har iallafall skrivit klart allt om hkn, igen, och gjort min lägenhet nu ska jag bara göra innehållsförteckning och sånt. Har mitt engelska speech idag och det känns faktiskt som att jag kan det jag ska prata om, till och med utantill! Låg dock och nötte in texten i min skalle till 12 igår.
Nu ska jag kila iväg till skolan sen efter skolan ska jag städa och så.

RSS 2.0