Grattis till körkortet MillaB! <3


tuesday

Gårdagen min var minst sagt toppen! Kunde inte ha blivit bättre!
Tränade i två timmar och det var hur skönt som helst! Behövligt också efter tårtan. For direkt efter det till Sara och pratade lite och sen tog jag bussen till Elias. Den grabben är verkligen bra! Minst sagt!
Jaja, denna dag ska jag bara ligga i sängen och mysa med min stackare till hund. Sen ska jag traska till stan för träning, först lite kondition och därefter pass. Ska testa någonting nytt idag, nämligen body balance som säkert kommer ge mig massor av träningsvärk!


Where'd you go?

Uppe med tuppen för att kunna följa med och lämna Lilo hos veterinären. Min lilla älskling ska opereras, det gör faktiskt ganska ont i hjärtat och jag kommer vara riktigt orolig. Min finaste vän.
Efter det att vi har lämnat henne ska jag och träna, var på kalas igår och då blev det lite fika. Sen ska jag och prata lite med Sara och sen tar jag bussen till öjebyn där Elias befinner sig. Trots att Lillan ska opereras och att jag är orolig så ska jag försöka göra det bästa av dagen. Ha det!


*

Hej jag mår toppen, hejdå!


Who run the world? Girls!

Jäklar vad duktig jag har varit första riktiga lovdagen. Tog en långpromenad i morse och därefter har jag storstädat i båda mina rum. Cred till mig! Om två timmar är det säsongens första fotbollsträning för småtjejorna, sjukt kul! Efter att ha agerat tränare ska jag själv och träna någon timma på korpen och sen ska jag fara och hämta Elias och vara med han, Sara och Mange. Bra måndag!
Ja men nu ska jag hämta nya sängkläder och därefter byta om. Ha det!


RSS 2.0