Antiheroes

Hej gott folk! Sitter just nu och har samhälls och skriver ett eget arbete. Kan säga att det inte är det lättaste för tillfället. Hittar ingen riktig bra information och sen är jag för trött för att kunna tänka klart.
Har iallafall inte spanska idag så då blir det att dra ner till stan en sväng och sen efter skolan har jag körlektion. Wish me luck!
 
Gårdagen spenderades först i skolan och sen hos Fredde och därefter kom Linnsan och hämtade upp mig så då drog vi till stallet. Fick en sån där nära döden upplevelse när livet spelas upp som en film när Lovis flippade ur och var ner i diket och studsade omkring som en rodeohäst på vägen. Trodde helt allvarligt att jag skulle dö! Men som tur var så klarade vi oss och vi kunde fortsätta ridturen.
 
 

måndag

Idag har jag sjukt ont i min rygg efter gårdagens ridning. Var först och red Lovis och konditionstränade henne och sen var jag på prk och hoppade Bacchus. Så sjukt kul och bra söndag!
Just nu sitter vi i datasalen och jag och Emmy skriver om Cannabis som vi ska redovisa om, intressant!
 

alone

Vissa dagar känner jag mig riktigt glad och att jag har de bästa vännerna i världen men just nu och idag så är det inte på topp.
Och jag menar då inte att jag har dåliga vänner, absolut inte. Min Linn och Lurk är bäst och ingen annan.
Men just idag känner jag mig ensam, riktigt ensam.

RSS 2.0