Someone like you

I högtalarna dunkar Ju mer dom spottar-Kapten Röd och jag är sjukligt trött. Blev väckt av min lilla vovve imorse som tydligen ville sova i min säng. Sötiiiis. Nä men det blev sent igår.
Börjar halv 11 och slutar halv 5. Förkylningen blir värre, nu har även hostan kommit. ASSÅ VA??!! När jag äntligen har skaffat ett årskort igen på korpen och ska börja träna lite innan operationen då ska jag bli sjuk. Hate this.
Ska iallafall sluta skriva här nu och dra mig till duschen. Ha det!



Goddnajt!

Nu har jag kuttat Elins hår och nu ska jag lägga mig, tidig morgon imorgon! Ha det gött!


without you

Fullt upp hela tiden. Har jobbat från 8 till 16 och snart ska jag iväg till stallet. Därefter hem igen och klippa Elins hår. Brabra då vet ni!

Bridge burning

Ska dra till stan nu för lite jobb därefter möta upp Elin och sen blir det kräftskiva med Sjöbergs!
Gårdagen var iallafall mysig, först drog jag till nyggan och sen drog vi till petrus och sen tillbaka till nyggan där det bjöds på film och mys.
Jaja, nu måste jag dra!

Jobbigt nanting

Jobbade till 11 igår, rätt så tungt och nu ska jag snart dra till skolan. Jobbar ikväll också så det blir dålig uppdatering för min del. Ni får ha det bra!

Back to school

Dålig uppdatering.. men jag har jobbat och jobbat. Sen har jag varit med mina fina och underbara vänner!
Skola snart iallafall, TE1A!! Fett nice, jaja ska gå och käka frukost sen dra. Ha det!

Uppe med tuppen

Tänk att jag är vaken nu och ska iväg och jobba. Så sjukt tungt. Är grymt trött och har jätte ont i halsen så det är inte så kul. Jaja ska äta frukost nu, sen bege mig till golfen!

Galet

I natt drömde jag att jag och Fanny Berglund var på liseberg. Vi hade jätte roligt men då kom ryska armén och förföljde oss på längdskidor. Vi sprang för livet till några lägenheter där Fanny hittade en ballong som hon gjorde en sån här hund av ni vet. Sen kom en soldat och hittade vårat gömställe och tog oss till fånga.
Det började snöa och vi frågade om vi kunde få bli befriade om vi vann över dom i längdskidåkning. Det gick dom med på och vi vann och sen vaknade jag.
Hahahah hel sjuk dröm, dock lite underhållande. Jaja ska gå och städa inför kvällen och sen fixa mig. Det blir nämligen sushimiddag med Sara och Amelie!


Lil Wayne - She Will ft. Drake


Butterfly fly away

Jobbat i 8 timmar nu så jag är gode slut i kroppen, speciellt mina fötter!
Ska iallafall dra till Elin nu så jag skriver imorgon. Ha det!



.

Jag är för tillfället på riktigt dåligt humör. Förbannad och ja, allt. Sen att jag har ont i huvudet och är trött gör nog saken inte bättre. Åh nä godnatt

Best thing I never had


onsdag och det regnar ute

Hade tänkt fara till stan nu men det regnar ju så förbaskat mycket så jag struntar i det idag. Ikväll är det match, hoppas tjejerna vinner! Sen efter matchen blir det nodo. Bra då vet ni. hejdå!


one year ago

Du kom och du log, och du direkt mitt hjärta tog. Jag hade ingen chans, det var som om bara du fanns. Jag föll för dig så lätt, för jag gillar dig på ett alldeles speciellt sätt. Det är du som gör så att mitt hjärta slår, det är du som gör så mitt liv åter en mening får.

@amelies place

Tjäääna! Är hos Amelie precis just nu och hon sitter och äter. Väntar också på att Sara ska komma hit. Vi får se vad vi ska göra, har ingen aning nu iallafall. jaja ses!



dagens fulaste eller nå..

Is it wrong?


Nanana

Jobb om en timma, gött med pengarna som kommer senare!
Ska iallafall gå och klä på mig och käka frukost sen dra.


.

Är hemma från kalix nu och oj så himla kul jag har haft!
Ska iallafall se film nu så skriver sen och då får ni också några bilder.

ses

jag hann visst vara vid datorn en snabbis! Åker iallafall om 5 min så måste skynda mig att äta upp min frukost. Ha det bra!


Nu drar jag till kalix

Håller på att städa mitt skrivbord och packar ihop inför kalix. Det ska bli riktigt trevligt! Ska köra dit också så vi får väl se om vi överlever eller inte.
Har iallafall träffat Elin idag och pratat lite om allt som hände. Kändes skönt, men är fortfarande ett frågetecken. Är då glad att hon hör av sig! Vi satt och pratade i timmar, riktigt trevligt må jag säga.
Jaja, ska fortsätta med packningen nu så vi får väl höras på söndag eftersom jag inte hinner blogga nå imorgon. Ni får ha en toppen helg för det ska då jag ha!


Band on the run

Då blev det kryckor igen. Skulle inte ha varit med och spelat kanske.. Nu gör det seriöst ondare än tidigare. Inte bra Hanna, inte bra!
Var hos min gammelmormor idag, det var verkligen trevligt att få träffa henne. Fick också köra dit, börjar bli riktigt duktig på det där nu alltså.
Ska iallafall gå och börja packa inför helgen då jag drar till kalix. Ni får ha det bra!


Då vet ni

Fotboll nu, skriver sen!

Piteå golfklubb

Hejhå! Sitter just nu på jobbet och har sjukt tråkigt. Knappt nå folk men ändå betydligt fler än igår då det bara var en person som var förbi. Glömde boken hemma så då blir det ännu tråkigare. Ska på fotboll direkt efter jobbet sen får vi se vad som händer!

Blääaee

Soft dag idag på jobbet. En enda köpare. Och efter det har jag bara suttit och läst den sjukt bra boken. Jaja, ska på fotboll nu!

Film från i lördags, helt magiskt!!


jobbet nu

Godmorgon. Ska snart ut i ovädret för att kunna dra till jobbet. Känns verkligen inte lockande..
Jaja, måste gå och klä på mig och käka sen får vi ha det!



Lilla lady

Har insett att det finns dom som är äkta och att det finns dom som bara låtsas. Bra hej!

Du är en soldat för mig

Gårdagen blev att jag stannade hemma. Lite tråkigt men bra och avslappnande, skulle ju ändå upp och jobba klockan 9 så det var bra. Det var tydligen tävling idag på golfen så det blev att grilla över 130 st hamburgare, snacka om jobbigt. Stank ju matos efteråt! Efter jobbet så for jag till luleå för att träffa elin, fanny, petra, isabell, alva och hanna. Så då blev det en liten "förfest" eller vad man ska säga. Sjukt trevligt och sen när vi kom in på området så var det sjukt kul i början. Dansade och sjöng till Daniel adams ray som verkligen ägde denna kväll. Sen blev det att leta folk i flera timmar. Hur som helst så ska jag sova nu och ni ska få en video från kvällen. Helt galet. Jaja jag har haft det trevligt i kväll. Godnatt allihopa!

Fade into darkness

Hade en riktigt trevlig lunch med Maud! Det gör jag mer än gärna om och då bjuder jag gärna nästa gång :)
Hittade mig även en riktigt fin tröja som man kanske kan ha imorgonkväll på LK.
Ska iallafall snart äta middag och sen ska jag iväg till Linnea och hitta på nå galet. Så ser det ut så ni andra år ha det bra!

Drömmar osv

Drömde världens jobbigaste och konstigaste dröm inatt. Om den kunde slå in så hade jag blivit världens lyckligaste men eftersom det aldrig kommer hända så blir det bara jobbigt.
Nu har det varit några nätter som jag har drömt konstiga eller jobbiga drömmar, så jag börjar bli lite smått less.
Skit i mina drömmar nu för nu ska jag iallafall dra mig ner till stan för att luncha med Maud och sen får vi väl se vad som händer.


Dömjen är bra



(snodde bilden från Fanny Eklunds blogg!)

Väktare

Dagen har tillbringats med min kära far i den vackra skärgården. Älskar verkligen det stället samtidigt som det kan vara väldigt drygt där ibland, men det är ett toppen ställe att fara till om man vill koppla av.
Han tvingade med mig en bok från hans bibliotek, en som jag verkligen inte ville läsa.. Hur slutade det då? Jo efter 10 sidor så var jag fast. Har läst över 100 nu och har svårt att sluta. Boken heter Väktare och är skriven av Dean R. Koontz, tycker verkligen att ni andra borde läsa den för den är grym! (säger jag som hatar att läsa..)
Imorgon ska jag iallafall på lunch med min mors kusin Maud, ska bli jättetrevligt! Och sen får vi la se vad som händer.
Jaja, ner nu och läsa mer sen sova. Sovgott!


Lämnad och ensam

Just nu ligger jag i min säng och jag har ingen ork eller vilja för att stiga upp. Dock ska jag till norrfjärden om ett tag så måste duscha och så. Jaja orkar it hejn. Ha de

Bara jobb

Har precis kommit hem från stan. Det blev en supergod pasta från pentryt! Det var också väldigt trevligt att gå med min syster. Sitter iallafall hemma nu och fyller i min månadsrapport till golfklubben, hur mycket jag har jobbat osv. Ska också börja dra mig mot jobbet snart, orkar inte sitta hemma nå längre så vi hojres! Ha de gött!


Min fot är ok.

Eftersom jag inte har kunnat sova någonting i natt på grund av foten så är jag otroligt trött. Har varit på sjukhuset och kollat upp den och det var ingenting brutet utan det var ledbanden som hade blivit rejält uttöjda. Så har tagit smärtstillande i hopp om att få kunna sova. Ska iallafall bjuda min kära syster på lunch imorgon så då måste jag vara pigg och fräsch! Godnatt allihopa!

Om sanningen ska fram

Hatade torsdagen men blev bättre när en riktig vän ställde upp, tack Alm! Fredagen var riktigt nice med Linnea och öjebyfolket! Lördagen var bra till en början, men jag och alkohol går inte så bra ihop när man inte mår bäst så det blev inget bra slut. Gårdagen spenderade jag med min bästa och älskade familj. Mådde kanske inte bäst men dom fick mig att må någorlunda bättre.
Hoppar iallafall omkring på kryckor, har skrapsår i ansiktet, djupa jack i benet, blåmärken på fingrar, armar och ben.
Trots allt detta vill jag tacka Elin Alm som ställde upp för mig i torsdags, jag vill tacka alla som var med hos Linnea och därefter tacka allt folk som var hos Sara i lördags och som hjälpte mig. Tack så hemskt mycket!
Från och med nu så håller jag mig ifrån alkoholen medans allting är skit och inte tar det som "tröst" för det är verkligen det sämsta man kan göra. Jag ska hitta tillbaka till mig själv. Nu är det slut med all skit i mitt liv. Jag vill bli den jag var förra sommaren och för två somrar sen. Då var jag grym!





Jag ska bli lycklig och glad igen, ni som vet hur jag var förr vänta ni bara, jag kommer tillbaka!

Jepp

Efter denna helg har jag insett vilka som är mina riktiga vänner och vilka som inte är det.

RSS 2.0