And the hero will go down

Hittade mobilen bakom min dataskärm, hur har den hamnat där? Inte vet jag men aja. Har iallafall sett Get him to the greek och den var faktiskt bättre än jag hade förväntat mig! Riktigt rolig och allt. Nu ska jag gå ner och plugga i en timma och stänger av mobilen och drar ur kontakten till tvn för att inte bli distraherad.



Mobilen.. Vars är du??

Nu är jag hemma. Har åkt längskidor och min mobil har försvunnit igen, alltså vad händer?? Nu ska jag iallafall laga mat till the familjen och sen kommer Jentan och då ska vi snacka skit och se på film. Perfekt! Sen ska jag träna på min engelska och leta min mobil som har gömt sig någonstans..


I wont stay

Kör med två bloggar nu. Varför vet jag inte, kändes lite kul sådär. Lyckades hitta min mobil igår som låg under en kudde i soffan i mitt rum. Hur hade den hamnat där? Jag sitter ju nästan aldrig i den..
Hur som helst så har jag sovit som skit i natt, verkligen inte kul och sen fick jag veta nu att vi börjar 9, kul. Då hade jag inte behövt kliva upp kvart över 6 som jag alltid gör.

Mobil sökes

Är på mycket bättre humör nu efter stallet! Jag tackar hästarna. Vad ska jag göra nu då? Kanske gå och lägga mig och plugga som ett as. Juste, måste hitta min mobil som jag har lyckats lägga någonstans och självklart har jag hett på ljudlöst också, bra Hanna! Nä men ja, måste ju hitta den någon gång.





Trying to make it work, but man these times are hard

Nu har jag en anledning till att vara arg, eller kanske rättare sagt besviken så. Jag säger såhär, du kan ju lika gärna radera allt med mig och inte bara en liten del?
Jaja, nu ska jag inte ta ut allt här på bloggen utan ska istället kolla på psalm 21.

Idag är jag sur :)

Vad händer i mitt liv just nu? Inte alls mycket, bara plugg och planerade saker.
Jag är också på otroligt dåligt humör, varför vet jag inte men det känns bara som att allt är piss. Så skulle jag träffa dig som läser detta och jag låter otrevligt eller nå så ta inte åt dig för jag är inte sur på dig utan bara allmänt butter.
En butterkaka hade suttit fint nu. Haha, jaja ska till strömlida med mamma och Lilo nu så ni får ha det så bra!

Hey baby

Hemma efter en snabbvisit hos Markus. Mys var det! Vi bastade igår och ni kan ju gissa vad som hände nu också? Jo jag svimmade igen, det är seriöst någonting fel på mig. Jaja, hur som helst så har jag sovit som en prinsessa, länge sedan jag sov så gott. Snackade en del i natt också och väckte M, feelåt.
Ikväll ska jag då bara ta det lugnt, se på film och så. Hejdå!


Hold my hand

Visste ni att jag har skaffat godislöfte? Det har jag iallafall, ska försöka hålla det men svårt kommer det bli! Har inte packat min väska än och jag åker 1 idag, shiiiit. Ska iallafall fixa till speechet en sista gång och sen får det vara nog. Kommer iallafall inte att blogga på några dagar så ni vet. Bra hej!

For the first time

Nu har jag fixat allting till mitt speech så det är klart. Ska gå ner och göra klart det sista i hkn och sen läsa igenom engelskan några gånger för att sen kunna sova. Men godnatt iallafall!


Jag vill tillbaka


I will wait for you

Har blivit världens tröttaste person på denna jord. Somnade i början av Big Brother igår och höll inte på att vakna i morse, lyckades också slumra till på biologin och känner nu hur ögonen vill sova. Ska iallafall gå och göra klart mitt speech inför morgondagen. Måste också packa en rejäl väska eftersom jag ska ut på äventyr, bort från piteå! Jaja, men nu ska jag gå. Hejdå!


Liars and monsters

Nu är jag äntligen hemma. Har varit borta sen halv 8 imorse tills nu. Drog till skolan och efter det stan, jobb och sen när jag skulle hem kom jennifer och sa att vi skulle på handboll. Handbollen sög så vi for och kollade på hockey som också sög så då for vi hem och nu sitter jag här. Ska gå och plugga sen big brother och därefter sova. Har verkligen saknat min säng... Sen ska jag lyssna på musik och stänga av mobilen. Haha, bara försvinna för ett tag och inte vara kontaktbar. Bra då vet ni.

Somebody to love

Mår fortfarande inte bra i halsen men huvudet är hyfsat okej så därför far jag till skolan. Gruvar mig nästan. Sen idag ska jag plugga och göra klart hkn och därefter fara och jobba för att kunna ha råd att åka bort denna helg.  Annars då? Jo mitt humör är verkligen i botten efter en nästan sömnlös natt. Jaja, måste börja göra mig i ordning nu eftersom vi börjar 8 idag. Ha det!


Nothing.

"I'm still alive but I'm barely breathing, just prayed to a god that I don't 
believe in."





Nu - plugga

!

*


10 saker ni inte visste om mig

1. Jag är rädd för katter.

2. Jag är beroende av att duscha, får ångest om jag inte gör det varje morgon.

3. Jag är en toffel typ.

4. Jag älskar att sjunga även om det inte låter så bra

5. Jag stör mig på folk som inte vågar bjuda på sig själva

6. Jag är inte långsint

7. Jag är duktig på att tänka negativt om mig själv

8. Jag är dålig på att säga saker och folk misstolkar ofta

9. Jag gråter till nästan alla filmer jag ser

10. Jag har dåliga njurar efter en njurbäckensinflammation som jag fick i somras.

skitå

Blev hemma idag också. När jag vakna kände jag att jag knappt kunde prata, alltså är det värre än igår. Hostar också som bara den. Jaja, ska gå och se på tv ett tag nu sen plugga vidare. Hejdå!

sjuker

Känner att jag börjar må sämre igen, huvudet dunkar och jag fryser. Har fixat mina gymnasieval nu och jag ska skriva svar på en hyresannons.

damp och nu ska jag äta

Det är inte alltid så lätt att plugga när ens hund ska ut var tionde minut. Får fan damp, och friskare blir jag inte när man går ut i minus 20 utan jacka och blir ute 5 minuter i taget. Blir frustrerad!


skit hund.....

plugg

Har pluggat ett tag nu och ska hoppa in i duschen och sen göra klart hkn. Kollar också buss och tåggrejs. Då vet ni hejdå!


Säg inget du egentligen inte menar.

Det känns som om jag har varit drabbad av sjukdomar i sommar/höst och denna vinter. Haha, före jag fick dedär njurgrejset så hade jag inte varit sjuk på ett år typ om inte mer! Och nu är jag krasslig hela tiden. Har iallafall feber nu och igensvälld hals, så nu ska jag gå och plugga för att inte bli efter i skolan.

Never say never

Har sovit tills nu ungefär och jag slocknade kring 2. Sköönt. Har hällt i mig oboy och tryckt i mig en halv macka, bra Hanna! Nu ska jag däremot duscha för att kunna åka till stan. Sen ska jag hjälpa till att städa bilen och därefter åka till Norrfjärden. Bra hej!

Harder than you know

Nu har jag äntligen tröstshoppat lite, nu behöver jag ju inte spara pengarna till någonting speciellt, resor osv. Jaja, ska iallafall gå och kolla film nu, och försöka sova lite. Ha det bra!

Just de, min hund smet idag när jag var ute med henne. Pinsamt... Så fick typ springa och jaga henne och hon tyckte det var skit kul medans jag tyckte annat, hahah nä men söt är hon iallafall.



Söta var vi

Somnade kring halv 5 tiden och vaknade kring kvart i 9. Drömde ingenting i natt och det är jag himla glad för.
Vad händer idag då? Jo jag ska ut och gå med Sofia, och hennes vovve Maja och med Lilo. Skönt att få komma ut. Får se vad som händer ikväll, blev tillfrågad om jag ville komma och bada och se på film hos Ellan, så vi får se.


Your guardian angel

När mörkret faller och ensamheten kryper fram då kommer Hanna fram. Jag säger bara it's a hard thing faking a smile. Jag klarar inte av hejn. Vad ska man tro, vet själv inte längre. Ska iallafall gå ner och se på en film, sen får vi se.

pigg jamen nanting!

Jag är så övertrött att jag inte ens är trött. Min kropp fungerar inte som den borde, jag är speedad, glad när jag egentligen inte borde, arg som ja, jag vet inte vad! Min kropp skakar fast jag fryser inte, jag pratar och skrattar åt precis allt. Fan vad kul jag har just nu alltså. Fick i allafall fin besök från umeå, det vill säga Elin Alm. Och nu ska jag... Tro det eller ej, ut och gå för jag kan seriöst inte sitta still!

As you're falling down

Nu sitter jag här, och vad händer i helgen? Jo jag ska inte bort, blir hemma. Dock blir jag själv, för orkar inte med att träffa någon mer än familjen just nu. Så min helg blir lugn, tråkig dock men jag behöver slappna av. Måste skicka in ansökan till gymnasiet också. jaja, hejdå. Juste lyckades göra illa handleden lite när jag ramlade i trappen. Kul ens.

i will survive

Efter några vettiga samtal denna kväll så känner jag mig toppen, eller okej nu ska jag inte överdriva, men jag känner mig lite bättre än tidigare. Har kollat på ett videoklipp på mina kära vänner på youtube och dom gjorde seriöst min kväll ännu bättre, kan verkligen inte sluta skratta!


Livet förändras vart jag än går



Tack sofia för att du fixade min blogg lite. När jag försökte så fattade jag verkligen ingenting, trots att jag tog hjälp av en massa. Nu ska jag hur som helst gå ner till mig, försöka sova lite och hoppas på ett mirakel!

Just ja, lite om gårdagen. Jag blev upphämtad av Jennifer kring sju tiden och vi drog till Elin för att bada. Först var det jag, Jennifer, Madde, Elin, Rickard, Fanny och Viktor, sen efter en halvtimma kanske så kom även Krille och Jonka och badade. Varmt var det och jag var än en gång nära på att svimma, tål typ inte värme.




En liten bild från sist vi badade

Hoppas alla fattar

Bara för att ni ska veta. Detta är min blogg när kommer därför att skriva precis det jag tänker och tycker. Jag kommer inte hålla någonting inne. Bra då hoppas jag att alla fattade.

valentines day

Nu har jag skaffat blogg igen, klarade mig iallafall några månader utan!
Hur som helst så är det alla ♥-ans dag idag, Markus är 30 mil härifrån och det känns väl inte bäst. Om det blir som planerat så far jag till Elin ikväll och badar med henne och en massa andra.

Ha det bra!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0